Elektriker Nykvarn

Järna Eko El & Styr AB

Kompetenta elektriker

Välkomna till oss på Järna Eko El & Styr AB när ni letar efter elektriker i Nykvarn eller dess omnejd! Vi är aktiva inom elbranschen, vi arbetar framför allt med elinstallationer men erbjuder det mesta inom branschen. Med vårt arbete vänder vi oss till både företag och privatpersoner i bland annat Nykvarn med omnejd.

Om oss

Järna Eko El & Styr AB är en mindre elfirma som etablerades 2014. Vårt huvudkontor är beläget i Järna, söder om Södertälje. Vi arbetar till största del inom Stockholm, Nykvarn och Järna området. 

Inom företaget har vi skickliga och sakkunniga elektriker som arbetar för att samtliga kunder ska bli nöjda med arbetet som vi utför och resultatet vi levererar.

Elektriker Nykvarn

Vår vision

Vår vision är att vara en hållbar och långsiktig kontakt till våra kunder. Dessutom att vara en trygg arbetsplats för vår egen personal där arbetsmiljö värderas högt.

Anpassat arbete

För oss är det viktigt att våra kunder blir nöjda. Därför är vi flexibla och redo att anpassa arbetet efter de önskemål och behov som finns, för att kunna leva upp till kundernas förväntningar.

Elektriker Nykvarn

Vad vi erbjuder för tjänster

Våra tjänster inkluderar elinstallationer och övrigt arbete med el. Våra elektriker har utbildning såväl som erfarenhet inom yrket. Därmed kan vi erbjuda bästa möjliga hjälp till våra kunder, vi får arbetet gjort på rätt sätt.

Vi arbetar med:

  • Elektriker
  • Elinstallationer
  • Plejd
  • Smarta hem
  • Med mera

Klimatpåverkan

I allt vi gör strävar vi efter att åstadkomma en så liten miljöpåverkan som möjligt. Därmed undviker vi också att orsaka miljöföroreningar i så stor utsträckning det går. Så gott det går föreslår vi energieffektiva lösningar samt väljer material och produkter som innebär ett bra miljöval och underlättar för återvinning. Dessutom har vi en effektiv avfallshantering som inkluderar optimal källsortering.

Kontakta oss

Välkomna att kontakta oss när ni har frågor som rör oss, våra tjänster eller vad vi kan hjälpa er med. Vår ambition är att besvara alla era frågor och ge er svaren ni söker.

Järna Eko El & Styr AB

MOSSVÄGEN 18, 153 37 Järna

073-782 24 05

info@jarnaekoel.se

Elektriker Nykvarn

Järna Eko El & Styr AB erbjuder hjälp med det mesta inom elbranschen. Utifrån kundens önskemål och behov levererar våra elektriker kvalitativt arbete med fina resultat. Vi utgår från Järna men arbetar även i hela dess omnejd, bland annat Nykvarn.

Elektriker Nykvarn